View Single Post
  #1 (permalink)  
Old 08 Jun 2016, 12:39 am
Mason Mason is offline
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 14
Default Pt cruiser won't stay running

My 01 pt cruiser will not stay running it starts and if I get lucky it stays running for about 30 seconds. It 80k miles on it and is a automatic. Non turbo

All fluids are good. I did a fuel pressure check off the fuel rail and it was all good. I also did a check on spark plugs, coil pack, and spark plug wires and they were all good.

I am now doing compression checks on all the cylinders. I did it and they all held pressure I am going to redo the test and give you guys numbers tomorrow. And sense I can't do it while at optimal temp. I am doing it with the engine cold.

I have not checked the fuel injectors. The car runs for 20-30 seconds which is making me stumped on what the problem could be.

Any thoughts or ideas?
Reply With Quote
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243