Thread: OP post gone?
View Single Post
  #2 (permalink)  
Old 28 Mar 2017, 11:44 am
BTarb24 BTarb24 is offline
Fresh Cruiser
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 38
Default Re: OP post gone?

The post has returned (presumably by an admin). Thanks a bunch

For anyone stumbling in here in the future, it appears that I was able to have a post with videos, and have another post with links .. but as soon as I made an edit that resulted in links and video on the same post it triggered a spam filter and auto-hid the post. Rckstein had some good advice:

Quote:
Originally Posted by rckstein View Post
Your original, first post to start this thread has disappeared. It was your first post as a New Member and contained pics and a video, that are not supposed to be allowed until CREWZIN approves. You might want to go to the New Members section and introduce yourself, so you can be approved. Then start a new thread with your original issue.
It seems I should have read the forum guidelines prior to posting.
Reply With Quote
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241