View Single Post
  #4 (permalink)  
Old 17 May 2017, 02:15 am
AngryPTOwner AngryPTOwner is offline
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 34
Default Re: 2006 PT Overheating issues

@wingman Yes the fans are working 100%. I even just checked again for air in the engine thinking it might be a random bubble or something. It ran fine again for exactly 45mins to an hour, then the Temp gauge went from the 1/2 way point to 3/4 and finally overheating. So turned it off again and checked everything I could think of.

@PTcruisersteve It only overheated the first time going 25 mph up a hill.. Then it happened again when I was on the same hill slowing down to park but this time instead of facing up, I was going down the hill.

The only two things I can think of its my TIPM (Which is faulty because I can't get my regular beams to turn on) is causing a problem or the Temp Gauge sensor is bad?

I just drove it again up and down a high way for an hour and nothing until I went to park. It went up to 3/4's again on Temp Gauge and now there's a "gurgling bubbling" sound I've never heard before. I'm at my wits end with this car.
Reply With Quote
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243