PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Exterior Accessories Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
HID Problem

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 25 Jun 2008, 01:32 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jun 2008
Location: West Virginia
Posts: 5
Default HID Problem

I ordered an HID kit from vvme.com because a friend of mine had ordered the same kit and was happy with it. I ordered the 9006 low beams and installed them with no problem. When I turn the headlights on without the car running or when I turn the key to accessory, the HIDs turn on with no problem and stay on. However, when I start the car the HID bulbs flash 3 or 4 times and then go out,almost like a strobe. If someone could help me I would be very happy. Thanks.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 25 Jun 2008, 09:24 pm
DragonCruiser's Avatar
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jun 2008
Location: Central Illinois
Posts: 14
Default Re: HID Problem

I had the same problem about three weeks ago, what you need to do is get on ebay and order an hid relay kit. it will make it so the lights get power from the battery and not the factory plug.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 25 Jun 2008, 11:33 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jun 2008
Location: West Virginia
Posts: 5
Default Re: HID Problem

I ordered the relay kit from ebay. Should be here in a few days. I'll post an update after it gets in and I install it.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 03 Jul 2008, 11:12 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jun 2008
Location: West Virginia
Posts: 5
Default Re: HID Problem

they work just fine now with the car on and off ...thanks for the help
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
$50 (paypal) to whoever can solve my A/C problem intend Tech & Performance Forum 5 03 May 2008 08:08 pm
New to the Cruiser scene, Throttle Possition sensor problem ahdawg General Turbo Discussions 1 14 Aug 2007 12:02 pm
I think I'm having a power steering problem! lumofny Tech & Performance Forum 5 18 Jan 2005 01:12 pm
Unknown RPM surge problem (manual) Ctown Tech & Performance Forum 4 26 Dec 2004 08:48 pm
Sqealing problem in 2003 PT Cruiser labradorlover Tech & Performance Forum 21 31 Dec 2003 03:44 pm


All times are GMT -5. The time now is 06:40 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors