PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Exterior Accessories Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
problem with led washers

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 23 Aug 2003, 09:20 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2003
Location: rome, ga.
Posts: 22
Default problem with led washers

after having some of those chrome led washers for about 6 months i had a problem. while washing my pt i must have hit one just right because it broke. the actual washer is fine, but it broke the screw in part of the line that runs from the water reservoir to the washer. i am going to need new washers and that is fine, but i will also need a new tube. where can i find that and how hard is that going to be to replace?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ARRG!! Odd problem and loose sensor Jason_L General Turbo Discussions 4 18 Mar 2006 01:40 pm
stage 1 install problem gooberff Stage Turbo Kits 6 29 Jun 2005 12:22 am
I think I'm having a power steering problem! lumofny Tech & Performance Forum 5 18 Jan 2005 01:12 pm
Unknown RPM surge problem (manual) Ctown Tech & Performance Forum 4 26 Dec 2004 08:48 pm
Relocated Washers w/Pics (Bump for SRG) Gear_Head Exterior Accessories Forum 5 16 May 2004 08:05 pm


All times are GMT -5. The time now is 06:44 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors