PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > General PT Cruiser Discussions

PT Cruiser Forum

Advertisements
New Owner with Interior lighting question

 
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 28 Jun 2004, 03:34 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jun 2004
Location: Vancouver, BC, Canada.
Posts: 22
Default New Owner with Interior lighting question

Hey all,
I (actually my girlfriend) just got a 04 GT and we have a question about the interior lightings.

Tonight we noticed that on the power windows button (center four button section), the buttons for the rear two windows don't light up. Is it suppose to be like that? There seems to be some sort of light on the button itself. The lock/unlock buttons on both the driver's side and passenger's side are like that. Is it normal? Thanks in advance.
  #2 (permalink)  
Old 28 Jun 2004, 07:55 am
quicksilverdon's Avatar
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Nov 2003
Location: Felton, Delaware
Posts: 20,501
Default

Welcome to the Forumes and PT ownership. Dunno about the dash switches, but the lock/unlock door switches USED to light up, but I think in 2003 they stopped making them that way. Some Yahoo at Chrysler probably got a bonus for figuring out how much they'd save....
__________________
"Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life,
nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge."
Isaac Asimov"

'05 Limited Turbo Lite, (Silver, of course)4-wheel ABS, Sunroof, Spoiler. Mods: E&G Classic grill, K&N FIPK, BTG duals, rear lowered 1.5", LED washer lights, $20 catch can, Aoogah horn, Weatherflectors, Sunroof Deflector, Fuzzy Dice, rear logo flames, rear pinstripe graphic, Gen3 Taillights, rear sway bar, hood struts, Strut bar.
Traded in '02 Silver Touring Edition w/87,000 miles
  #3 (permalink)  
Old 28 Jun 2004, 10:47 am
Regular Cruiser
 
Join Date: Apr 2004
Location: Fresno, California, USA.
Posts: 137
Default

On my '04 Touring, only the top (front) window switches light up. So much for progress.
  #4 (permalink)  
Old 28 Jun 2004, 06:45 pm
Senior Cruiser
 
Join Date: Jan 2004
Location: Columbus, Nebraska, USA.
Posts: 1,574
Default

Don is right .I've got an 03 and 04 they are both the same way.
__________________
04 cool vanila Limited Turbo




Wife has a 03 limited
(Steel Blue)
  #5 (permalink)  
Old 30 Jun 2004, 05:50 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jun 2004
Location: Vancouver, BC, Canada.
Posts: 22
Default

Thanks for the replies.
It's weird because the switch actually has the lighting element in it but just won't lit up. [:I]
  #6 (permalink)  
Old 30 Jun 2004, 09:44 am
Senior Cruiser
 
Join Date: Feb 2003
Location: .
Posts: 1,872
Default

There is a thread some where on directions how to hook up the lights so they work like the top ones. The directions were excellent and seem like it would be fairly easy to do. If interested I'll do a search but it might take a day or so. It may not look like it but I am pretty busy at work now.[8D]
  #7 (permalink)  
Old 02 Jul 2004, 10:57 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jun 2004
Location: Carlsbad, CA.
Posts: 26
Default

I'm interested in the thread for making the lights work. Thanks for the offer.
  #8 (permalink)  
Old 04 Jul 2004, 05:40 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jun 2004
Location: Vancouver, BC, Canada.
Posts: 22
Default

That would be great. Thanks bigdogdad.
  #9 (permalink)  
Old 04 Jul 2004, 12:41 pm
Senior Cruiser
 
Join Date: Feb 2003
Location: .
Posts: 1,872
Default

Been having line problems with the computer but up and running again. I have searched all morning with no luck. Its got to be some where. I even searched other forums. I'll continue for a while. Sorry guys, I hope to find it soon.
  #10 (permalink)  
Old 04 Jul 2004, 01:09 pm
Senior Cruiser
 
Join Date: Feb 2003
Location: .
Posts: 1,872
Default

Quote:
quote:Originally posted by bigdogdad

Been having line problems with the computer but up and running again. I have searched all morning with no luck. Its got to be some where. I even searched other forums. I'll continue for a while. Sorry guys, I hope to find it soon.
From Dalite (maybe get in touch with him)

On the Window Switch issue....

I took the switch unit apart, de-soldered the circuit board from the anchors, and slid it off to take a look at the other side (Where the lights are attached).

There were mounting locations for the lights for the rear switches.

The switch body was still translucent to allow the light to pass through the switch body and be viewed through the "window" that is still on the rear window switches.

For the price of 2 bulbs, they decided to no longer light the rear window switches
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Are you a PT owner or a Chrysler owner? purple04 General PT Cruiser Discussions 55 04 Sep 2014 09:57 pm
1st time pt owner w/exhaust question Moto man Tech & Performance Forum 8 11 Mar 2005 05:22 pm
recal question midnight03 General Turbo Discussions 17 27 Sep 2003 07:06 pm
Neon owner has a question... :D lilneon Wheels, Tires, Suspension 2 01 Sep 2003 01:05 pm
Newbie with a warranty question! John_Milner General PT Cruiser Discussions 6 25 Aug 2003 07:48 pm


All times are GMT -5. The time now is 01:02 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors