PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > General PT Cruiser Discussions

PT Cruiser Forum

Advertisements
any one else have this problem

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03 Apr 2008, 02:55 pm
tommeyb's Avatar
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2008
Location: Cincinnati
Posts: 17
Unhappy any one else have this problem

ok so i'm 20 and i just bought my first pt cruiser ever and i love it .... wanted this car since 2000 when it came out ... so in december i bought a 2006 pt from my local chrysler dodge jeep dealership and the beginning of march it was over heating and i took in and they just replaced the radiator cap becaue that's what they said was the problem and now just today it over heated again and im taking it back to the dealership today b/c obviously i can't drive it but i was wondering if anyones had those problems with their too ....

i hate having my pt gone b/c i love it too much
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 03 Apr 2008, 03:30 pm
ucantcme's Avatar
Senior Cruiser
 
Join Date: Aug 2007
Location: Wixom, Michigan
Posts: 1,486
Send a message via AIM to ucantcme Send a message via MSN to ucantcme Send a message via Skype™ to ucantcme
Default Re: any one else have this problem

Never happened to me. You buy it used or new?!
__________________



My Baby:
01' Taupe Limited PT Cruiser w/ rear spoiler, Drop in K&N Air Filter, Limo tint all around, blue neon interior, blue LED windshield nozzles,
In-dash CD/DVD/Radio made by Jensen, Vent Visors, Chrome Antenna Bezel, Chrome Grille inserts, Dual Catback Exhaust, Scan Gauge II,
back-up camera, and a system containing 2 Lanzar 15" subwoofers and an MA Audio 1800watt amplifier.

Check me out on Car Domain!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03 Apr 2008, 04:02 pm
tommeyb's Avatar
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2008
Location: Cincinnati
Posts: 17
Default Re: any one else have this problem

i purchased it used not new b/c i bought it myself and i'm putting myself through school and parents said insurance would be cheaper on a used but it was used .... the dealership told me they purchased it from the chrysler plant they probably used it for errands around the plant
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 03 Apr 2008, 04:06 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,744
Default Re: any one else have this problem

Tommey,

Welcome to the forum. There's lots of reasons for the PT (or any other vehicle ) to overheat. One of the speeds on the fan could be burnt out. You could have air in the system. The water pump might have froze up. More diagnostic work has to be done for us to help you, but meanwhile, you seem to be still under some sort of warranty even if it was bought used so take it back and complain that they didn't fix the problem right in the first place.
__________________
Rules of the forum have been updated as of *07/07/2019* Please read them over.

- All decisions by the Moderator are semi-permanent, can and may be changed at his discretion but definitely will be the final word. Any action performed by the Administrator or Moderators are not to be discussed on the forum.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 03 Apr 2008, 04:13 pm
tommeyb's Avatar
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2008
Location: Cincinnati
Posts: 17
Default Re: any one else have this problem

thanks

that's what i'm doing tonight my dad's going to follow me over to the dealership tonight so hopefully they'll figure something out...i didn't know what was wrong my mom said maybe like a pin hole in one of the tubes you know but idk otherwise i love my pt
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 03 Apr 2008, 04:21 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,744
Default Re: any one else have this problem

Good luck with it and hopefully they are reputable enough to fix it right the second time without too much hassle. Let us know what they do.
__________________
Rules of the forum have been updated as of *07/07/2019* Please read them over.

- All decisions by the Moderator are semi-permanent, can and may be changed at his discretion but definitely will be the final word. Any action performed by the Administrator or Moderators are not to be discussed on the forum.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 03 Apr 2008, 04:24 pm
tommeyb's Avatar
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2008
Location: Cincinnati
Posts: 17
Default Re: any one else have this problem

yes that i will do
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 04 Apr 2008, 12:04 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Dec 2007
Location: Las Vegas,NV
Posts: 16
Send a message via MSN to hoppyloop Send a message via Yahoo to hoppyloop
Smile Re: any one else have this problem

Hello my 04 the fan motor runs alot dont know why
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 04 Apr 2008, 12:13 pm
ucantcme's Avatar
Senior Cruiser
 
Join Date: Aug 2007
Location: Wixom, Michigan
Posts: 1,486
Send a message via AIM to ucantcme Send a message via MSN to ucantcme Send a message via Skype™ to ucantcme
Default Re: any one else have this problem

Quote:
Originally Posted by hoppyloop View Post
Hello my 04 the fan motor runs alot dont know why
Make a new thread with your question - You may get more responses.
__________________



My Baby:
01' Taupe Limited PT Cruiser w/ rear spoiler, Drop in K&N Air Filter, Limo tint all around, blue neon interior, blue LED windshield nozzles,
In-dash CD/DVD/Radio made by Jensen, Vent Visors, Chrome Antenna Bezel, Chrome Grille inserts, Dual Catback Exhaust, Scan Gauge II,
back-up camera, and a system containing 2 Lanzar 15" subwoofers and an MA Audio 1800watt amplifier.

Check me out on Car Domain!
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 04 Apr 2008, 03:21 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 6,787
Default Re: any one else have this problem

hey tommy, welcome to the board!! good luck, let us know what happens !!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New to the Cruiser scene, Throttle Possition sensor problem ahdawg General Turbo Discussions 1 14 Aug 2007 12:02 pm
stage 1 install problem gooberff Stage Turbo Kits 6 29 Jun 2005 12:22 am
I think I'm having a power steering problem! lumofny Tech & Performance Forum 5 18 Jan 2005 01:12 pm
Unknown RPM surge problem (manual) Ctown Tech & Performance Forum 4 26 Dec 2004 08:48 pm
Sqealing problem in 2003 PT Cruiser labradorlover Tech & Performance Forum 21 31 Dec 2003 03:44 pm


All times are GMT -5. The time now is 06:16 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors