PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > General PT Cruiser Discussions

PT Cruiser Forum

Advertisements
Fog lights not working

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 04 Apr 2009, 05:25 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: May 2008
Posts: 24
Default Fog lights not working

Fuse is good. I'm hoping it's not the switch, as then I'd have to replace the entire stalk. Anything else I should check?
__________________
'02 Limited, stock except for K&N and modified airbox, Crane FireWires

'06 Magnum SRT8, a few mods
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 04 Apr 2009, 07:00 pm
Hooligan's Avatar
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 6,023
Default Re: Fog lights not working

More than likely it is the MF stalk, don't bother with e bay as something may be wrong with that one, go to dealer.
__________________

2008 Silver Steel Metallic, Touring, NA, Sirius; Chromed door handles; lower grille; fog light surrounds; chrome front & rear bumpers strips; Airaid air filter; Bassani duals; Modesty Cover; Autolite AP5263 Platinum Plugs (.040); Crane Plug Wires; NAPA Ceramic pads; Blane hood struts; PTeazer Gas, Brake & Foot Rest Pedals, '05 Rear Step Pad, Stainless Door Sills, Llumar tint, "A" Piller chrome; APC Strut Bar
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 04 Apr 2009, 07:05 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,744
Default Re: Fog lights not working

Well, if interior fuse #8 is good, there's not much left but the multi-function switch.
__________________
Rules of the forum have been updated as of *07/07/2019* Please read them over.

- All decisions by the Moderator are semi-permanent, can and may be changed at his discretion but definitely will be the final word. Any action performed by the Administrator or Moderators are not to be discussed on the forum.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 05 Apr 2009, 12:30 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: May 2008
Posts: 24
Default Re: Fog lights not working

Thanks, guys. Yes, #8 is good. I even checked it with an ohmmeter, hoping I was wrong
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 06 Apr 2009, 03:35 pm
Regular Cruiser
 
Join Date: Mar 2007
Location: .
Posts: 138
Default Re: Fog lights not working

Mine just went on the fritz this weekend. I stopped and got fuses, but of course got the regular size and not the mini. So, I'll have to take another shot at that, although the mini fuse in the car looks good.

I'd be interested, SRT8GUY as what you had to do to get them working.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 06 Apr 2009, 04:29 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: May 2008
Posts: 24
Default Re: Fog lights not working

Quote:
Originally Posted by Shiniquiet View Post
Mine just went on the fritz this weekend. I stopped and got fuses, but of course got the regular size and not the mini. So, I'll have to take another shot at that, although the mini fuse in the car looks good.

I'd be interested, SRT8GUY as what you had to do to get them working.
I'm guessing I'll have to replace the multi-function stalk. It's actually not too expensive - ~$74 list, $55 internet.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 06 Apr 2009, 05:13 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Sep 2008
Location: Glasgow,Kentucky
Posts: 31
Default Re: Fog lights not working

My wife has one on ebay right now that came brand new with my fog lights I ordered them. It has never been on a car as I wired my fogs straight to the battery and then to a lighted rocker switch. I did it this way so I didn't have to take it to the dealer and have the computer activated to make the lights work. Besides,I like the lit rocker switch any how. I guarantee that the switch is BRAND NEW and has never been used. Oh, I have an 08 cruiser,don't know if the switch works on anything older than an 06. $25.00 plus shipping
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 06 Apr 2009, 05:25 pm
Veteran Cruiser
 
Join Date: Mar 2003
Location: Oregon.
Posts: 3,521
Default Re: Fog lights not working

I'd replace that multi-function switch as soon as possible as they've been known to start fires. The switch is a very poor design.
__________________
\'05 Stone White SRT4

\'04 Graphite PT Automatic
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 06 Apr 2009, 06:56 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2008
Location: Winters, Ca
Posts: 35
Default Re: Fog lights not working

GLH08, Do you have a picture that shows the location and style of switch you installed? I'm thinking of doing the same but don't want to do a crappy looking job.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 06 Apr 2009, 10:50 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Sep 2008
Location: Glasgow,Kentucky
Posts: 31
Default Re: Fog lights not working

CruisinDad, sorry no pic, but I can tell you I located the switch on the switch panel where the 4 way switch is. I had to take the dash apart to put it there but it wasn't that bad of a job. Radio Shack is where I got my rocker switch. They have one that looks like it was made to fit there and I think it only cost a couple of bucks. Can't remember the exact cost as it has been awhile since I did it. I think running the wire through the firewall was the hardest part of the whole install. I'm 6'4" tall and go about 270 so it's kind of a tight fit for me under the dash, but it can be done!! LOL
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Headlights, keyless entry & instrument cluster lights not working RTCruiser General PT Cruiser Discussions 2 06 Jul 2010 09:13 pm
Tail Lights you've seen? PTmodrod Exterior Accessories Forum 2 13 Jan 2008 09:24 am
LIghts, Lights, Lights King_Rob Classifieds: For Sale/Trade 4 20 May 2005 09:14 pm
Interior Lights weird behavior lcuadrado General PT Cruiser Discussions 5 15 Apr 2005 01:53 pm
Back up lights not working cheeseball Tech & Performance Forum 2 15 Apr 2003 01:43 pm


All times are GMT -5. The time now is 05:33 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors