PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > General PT Cruiser Discussions

PT Cruiser Forum

Advertisements
new member please help

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 08 Jul 2010, 08:21 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Default new member please help

iam working on a 05 pt crusier 2.4 i came into the middle of this job of replacing a head and timinig belt so i received the car disassembled i put everything together and now when cranking the car iam getting no fire to the plugs, nor any signal to the injectors. i have a snap on solus scanner and its saying the cam and crank sensors are not sync'ed. ive checked the timing 4 times and iam pretty positive its perfect. ive read of a asd relay that could be preventing it from starting but am not positive. does anyone know if the cam gears are different b/c iam not sure if they got swapped around in the process being i wasnt the one taking it apart. ive just about ran out of suggestions and iam in dire need of some professional help. ive changed the cam and crank sensors also just to check. the thing that has me stumped is for one second i got signal to the injectors and my scanner showed that the sensors were sync'd but nothing after that please any help would be appreciated and would be willing to buy anyone with some help a round of beers if they are local enough
thanks in advance
brandon
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 08 Jul 2010, 08:25 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Default Re: new member please help

if more info is needed please lemme know
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08 Jul 2010, 10:29 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Default Re: new member please help

the codes iam pulling are PO335 PO340 PO129 if that helps
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08 Jul 2010, 11:55 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Default Re: new member please help

found the problem seems the coil pack plug and cam sensor plug are the same and had them crossed i feel so dumb
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 08 Jul 2010, 12:36 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,744
Default Re: new member please help

Glad you found your answer. That would have been almost impossible for any of us to figure out that you crossed plugs.
__________________
Rules of the forum have been updated as of *07/07/2019* Please read them over.

- All decisions by the Moderator are semi-permanent, can and may be changed at his discretion but definitely will be the final word. Any action performed by the Administrator or Moderators are not to be discussed on the forum.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 08 Jul 2010, 04:51 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Default Re: new member please help

Quote:
Originally Posted by CREWZIN View Post
Glad you found your answer. That would have been almost impossible for any of us to figure out that you crossed plugs.
Thankfully a friend at the dodge had done the same thing
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Member CREWZIN General PT Cruiser Discussions 7 05 Jan 2009 11:41 pm
New Member - Hi WV05Cruiser General PT Cruiser Discussions 19 24 Sep 2008 09:35 am
new member smottman General PT Cruiser Discussions 15 11 Apr 2007 07:16 pm
New member Mopar GT General Turbo Discussions 12 11 Jul 2003 06:37 pm
New GT Member Turbo Red General PT Cruiser Discussions 5 18 Mar 2003 07:21 pm


All times are GMT -5. The time now is 05:55 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors