PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > General PT Cruiser Discussions

PT Cruiser Forum

Advertisements
Stuck in limp mode. Cleared some codes, but...

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 28 Jul 2010, 07:53 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: May 2008
Posts: 24
Default Stuck in limp mode. Cleared some codes, but...

All was good on Sunday, not so good on Monday. Stuck in 2nd gear. Did the scan. Got 4 codes - 0605, 0700, 0715, 0897. 0715 is for the sensor, so we replaced that, cleared the codes, and went for a drive. Still stuck in 2nd gear, but only one code now - 0605, the TCM, which apparently is on perpetual backorder.

A little bit of history - it's an '02. 68K miles. It's been well-maintained, but has never had the tranny service. Fluid is full, and not burnt.

Any suggestions as to how to get around the TCM issue, assuming that is indeed the problem? I'm told I can't use a used one, because they're serialized to the specific car.
__________________
'02 Limited, stock except for K&N and modified airbox, Crane FireWires

'06 Magnum SRT8, a few mods
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 29 Jul 2010, 03:30 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: May 2008
Posts: 24
Default Re: Stuck in limp mode. Cleared some codes, but...

20 views, and no replies? Someone out there's gotta be my savior!
__________________
'02 Limited, stock except for K&N and modified airbox, Crane FireWires

'06 Magnum SRT8, a few mods
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 30 Jul 2010, 07:15 am
EssexExport's Avatar
Cool Cruiser
 
Join Date: Mar 2009
Location: Rahway, NJ
Posts: 209
Default Re: Stuck in limp mode. Cleared some codes, but...

Limp mode? Might this not be a sensor?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Limp Mode? Bentron General PT Cruiser Discussions 23 21 Jun 2016 10:54 am
P0304 Cleared... duffner Turbo Performance 10 04 Feb 2014 11:26 pm
01 cruiser in limp mode mui5m General PT Cruiser Discussions 1 04 Dec 2009 02:19 pm
0340 cleared now 0344? tempest0mouthy Tech & Performance Forum 20 10 Nov 2009 07:04 pm
Engine overheating, Stuck in "Limp mode" showing codes 0188,1490,&1495 Manny Tech & Performance Forum 4 08 Apr 2009 05:39 am


All times are GMT -5. The time now is 02:04 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors