PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > General PT Cruiser Discussions

PT Cruiser Forum

Advertisements
HELP I caused a short circuit!!!!

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 23 Feb 2012, 01:45 am
Cool Cruiser
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 403
Send a message via MSN to niel
Exclamation HELP I caused a short circuit!!!!

hi guys... today I screw up big time... I was replacing my boost gauge light with a LED light and when I removed the old bulb... the tow conectors made contact... and I just heard a low buzzz under the dash and no more dash lights and tail lights... Does anyone knows if its only a fuse that I mess up? or did I damage anything else? all works fine but no dash lights and tail lights... if I brake they light up but with the lights on they are just out... any hel would be good... thanks
__________________
"I AM THE DIGITAL SIGNAL PROSESSOR"
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 23 Feb 2012, 07:43 am
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,744
Default Re: HELP I caused a short circuit!!!!

Probably just a fuse. You didn't look at your fuses before posting here for an answer?
__________________
Rules of the forum have been updated as of *07/07/2019* Please read them over.

- All decisions by the Moderator are semi-permanent, can and may be changed at his discretion but definitely will be the final word. Any action performed by the Administrator or Moderators are not to be discussed on the forum.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 23 Feb 2012, 11:47 am
Cool Cruiser
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 403
Send a message via MSN to niel
Default Re: HELP I caused a short circuit!!!!

yes... I look at them but the ones in the engine compartment... didnt remember the cabin fuse box... it was the firts of the secon row... from left to right... a 5 fuse... thank God... I was looking in the wrong place xD
__________________
"I AM THE DIGITAL SIGNAL PROSESSOR"
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 23 Feb 2012, 11:57 am
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,744
Default Re: HELP I caused a short circuit!!!!

That fuse is labeled Airbag/RUN ONLY. Don't know why that one blew but glad you found it.
__________________
Rules of the forum have been updated as of *07/07/2019* Please read them over.

- All decisions by the Moderator are semi-permanent, can and may be changed at his discretion but definitely will be the final word. Any action performed by the Administrator or Moderators are not to be discussed on the forum.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 23 Feb 2012, 11:57 am
Dedicated Cruiser
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2,943
Default Re: HELP I caused a short circuit!!!!

LOL
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 23 Feb 2012, 12:52 pm
Cool Cruiser
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 403
Send a message via MSN to niel
Wink Re: HELP I caused a short circuit!!!!

Quote:
Originally Posted by CREWZIN View Post
That fuse is labeled Airbag/RUN ONLY. Don't know why that one blew but glad you found it.
Oh nooo I didnt touch those... I really dont want to mess something else... is the second row from left to right not the second row from top to bottom its a blue 5 one hehe
__________________
"I AM THE DIGITAL SIGNAL PROSESSOR"
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 23 Feb 2012, 12:53 pm
Cool Cruiser
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 403
Send a message via MSN to niel
Default Re: HELP I caused a short circuit!!!!

Quote:
Originally Posted by XtrmDC2 View Post
LOL
El oh el hahaha como la ves mi Gus?
__________________
"I AM THE DIGITAL SIGNAL PROSESSOR"
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Broken mount in operation caused me some Christmas joy bobdole369 Tech & Performance Forum 4 28 Dec 2011 04:04 pm
PCM Knock Sensor Circuit?????? turbonate2003 General Turbo Discussions 11 19 May 2011 06:52 pm
2001 EGR Solenoid control circuit flowerpot Tech & Performance Forum 0 12 Jan 2009 08:11 pm
Cooling circuit Kirby General Turbo Discussions 3 03 Aug 2008 05:49 am
Fog Lamp Circuit SILVERONE Exterior Accessories Forum 8 04 Jan 2004 10:40 pm


All times are GMT -5. The time now is 04:21 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors