PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > General PT Cruiser Discussions

PT Cruiser Forum

Advertisements
Fog Lamp doesn't work....

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 04 Nov 2013, 11:49 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Default Fog Lamp doesn't work....

The car is an 2.0 Ltr. European LHD with manual gearshift...

Switch is fine.

Fuse is fine.

I checked the fog lamp:

No voltage at both fog lamps.

Both leads of the fog lamp wire are connected to gound!!(??)

What happened here and where is a splice, connector or whatever that could caused that??

Tanks for Help in advance...

sommerregen
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 04 Nov 2013, 12:10 pm
Handy_Cruiser's Avatar
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Oct 2013
Location: Arkansas
Posts: 10,427
Default Re: Fog Lamp doesn't work....

If the European model uses the same multifunction switch as the US version, you may find this thread helpful:

The "Handy" Aluminum Can Mod To Fix Fog Lights.

Be sure to read the links in the first post that will tell you how to disassemble the MF switch.

You may only need to clean the contact points.
__________________
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 04 Nov 2013, 01:09 pm
randyincctx's Avatar
Veteran Cruiser
 
Join Date: Jun 2013
Location: Corpus Christi,Tx.
Posts: 3,485
Post Re: Fog Lamp doesn't work....

If it turns out not to be the MFS,you might have a bad F/L relay.....U.S. models,I think it's a (30amp) 5-pin/DPDT relay that goes in the upper corner by the thumb in photo.(On U.K. models it's on the opposite corner/right side)


relaysockets_zps90e110a4.jpg
__________________
2003 PT Cruiser (Base-N/A) Patriot Blue Pearl Purchased @ Police Impound Auction for $1,000.
Aka:~KILLER~
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Air conditioning makes a thump when turned on and doesn't work omega4040 General PT Cruiser Discussions 8 05 Nov 2013 03:50 pm
A/C Doesn't Work when Idle - Do I need a Fan? mriggins Tech & Performance Forum 10 29 May 2013 02:24 am
2008 pt cruiser cigarette lighter/car charger doesn't work help!!! Lori Interior Accessories Forum 4 09 Dec 2012 09:41 am
air conditioner doesn't work... problem with switch kcerica Tech & Performance Forum 4 27 Jul 2011 07:22 am
fan doesn't work but doesn't overheat 4SPEED General Turbo Discussions 3 07 Nov 2009 10:20 am


All times are GMT -5. The time now is 04:01 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors