PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > General PT Cruiser Discussions

PT Cruiser Forum

Advertisements
Electrical problems

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11 Nov 2014, 09:09 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 2
Default Electrical problems

My wife's 06 PT (no turbo) has been having weird problems recently. A week or so ago it threw a system high voltage code or something close, I can't remember what exactly. Had the alt and batt checked both good. This week battery craps out so we buy a new one today, she starts it up and it runs like crap and the battery light comes on. When I go to mess with it, it starts up fine but when I would turn on the headlights it would die instantly and the car lost all power mileage wouldn't even show. so i tried again after a few seconds when the mileage display came back on and it died. after a minute or two of it not coming back on i started hitting the battery, I got the power back. I strongly doubt it the terminals. they have been changed in the last couple of years and look perfect and are on super tight.

it also threw 0 codes beside the code of battery disconnect this might be because it was changed recently.









Last edited by jedidiah55; 11 Nov 2014 at 09:20 pm.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrical Problems, could use some help! Cruiszr General PT Cruiser Discussions 9 07 Oct 2013 05:35 pm
Electrical Problems Nippur General PT Cruiser Discussions 2 29 Jul 2010 05:24 pm
possible electrical problems? pineapple General PT Cruiser Discussions 5 14 Jun 2010 11:57 am
PT Electrical Problems DDPTman Tech & Performance Forum 1 17 Feb 2009 03:34 pm
Electrical problems? Help please. cupcake Tech & Performance Forum 6 24 Jan 2009 04:49 pm


All times are GMT -5. The time now is 05:57 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors