PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > 2.4L Turbo Forums > General Turbo Discussions

PT Cruiser Forum

Advertisements
Warm Start issue?

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 13 Feb 2004, 07:18 pm
Cool Cruiser
 
Join Date: Sep 2003
Location: Farmington, MI, USA.
Posts: 330
Default Warm Start issue?

Occasionally, when I warm start my car (ie it has been running for 5 minutes or less, I shut it to go into the store, and then come back out in about 5 more minutes), it sputters and hesitates for 10 seconds or so.

Any clues?

I have an '03 GT with new plugs.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 14 Feb 2004, 04:41 am
Veteran Cruiser
 
Join Date: Mar 2003
Location: Oregon.
Posts: 3,521
Default

No clue here. My '03 GT starts and runs great.
__________________
\'05 Stone White SRT4

\'04 Graphite PT Automatic
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 14 Feb 2004, 05:31 am
Fanatic Cruiser
 
Join Date: May 2003
Location: Rhode Island.
Posts: 950
Default

Maybe your battery is weak. When it's warmed it doesn't pull enough amperage to turn over the car.
Happened with warm starts on my SHO when the battery was crappin out.
__________________

2003 GT Inferno Red,5-spd,Eibach Springs,Koni Sport Adjustables, Eibach front and rear Sway Bars, Mopar Stage 1,Mopar BOV,Custom 2.5\" Dual Tip Exhaust (Magnaflow),Hurst Short Throw Shifter, Pioneer DEH6500 Headunit, RF Punch 300 and 301 Amps,RF 12\" Sub and MB Quart Reference and Premium Speakers,Ronal RT 17x7.5\'s with Michelin Pilot Sport 225/45ZR17s, Koni Adjustible shocks, Keystone single scoop, GT Airraid Intake, Mopar Ground Effects
Homepage:
http://www.cardomain.com/id/ptgtredman

http://blueman.ptenthusiasts.net/index.html
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where to start??? ptdreamer Turbo Performance 9 30 Jul 2004 11:12 am
Remote start with factory alarm SwtNLwPT Sound and Security Forum 0 14 Jul 2004 10:19 am
My 2001 PT won't start! envision_man Tech & Performance Forum 4 29 Jun 2004 08:30 am
A Few Thoughts On The Mopar Issue Steve03GT Turbo Performance 10 12 Jun 2003 05:36 pm
Won't start first time Mike Radowski Turbo Performance 1 14 May 2003 02:34 pm


All times are GMT -5. The time now is 08:16 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors