PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Interior Accessories Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
Which is easier to hook up-Voltage or Oil Pressure

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 21 Apr 2004, 06:08 pm
Young Cruiser
 
Join Date: Mar 2004
Location: .
Posts: 61
Default Which is easier to hook up-Voltage or Oil Pressure

Hi all.. Getting some gauges for my Pillar Pod and was wondering which would be easier to hook up... the Oil Pressure or Voltage meter?

Thanks.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 22 Apr 2004, 09:21 am
quicksilverdon's Avatar
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Nov 2003
Location: Felton, Delaware
Posts: 20,501
Default

I would assume the voltage - almost anything electric you can tap into and get a reading. Is the oil gauge fed by tubing or is it electric? If it's electric, there should be a sending unit included. If it's tubing, be careful not to introduce and leaks...
__________________
"Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life,
nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge."
Isaac Asimov"

'05 Limited Turbo Lite, (Silver, of course)4-wheel ABS, Sunroof, Spoiler. Mods: E&G Classic grill, K&N FIPK, BTG duals, rear lowered 1.5", LED washer lights, $20 catch can, Aoogah horn, Weatherflectors, Sunroof Deflector, Fuzzy Dice, rear logo flames, rear pinstripe graphic, Gen3 Taillights, rear sway bar, hood struts, Strut bar.
Traded in '02 Silver Touring Edition w/87,000 miles
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 22 Apr 2004, 05:46 pm
Senior Cruiser
 
Join Date: Sep 2002
Location: Just south of the Mason/Dixon line
Posts: 1,713
Default

Quote:
quote:Originally posted by wyzard

Hi all.. Getting some gauges for my Pillar Pod and was wondering which would be easier to hook up... the Oil Pressure or Voltage meter?

Thanks.
behind the drivers side A-pillar there are a few wires you can use if you are using a pillar pod gauge. I THINK you can tap into the ORANGE wire for power. It will dim with the dash lights. Check with others to confirm this. Good Luck![?]
__________________
.....................................
'03 GT base w/175k and a 2 speed autostick (read: trans is shot) and powered by a hybrid MOPAR S3 with DSP untuned
1st Forward Motion E1 powered PTGT w/Psi-Fi Power pack fuel tuner back in '07
FS: '03 GT Elec Blue w/rear suicide doors or '03 auto PCM, S3 turbofold, WGA, 3.5" o2 & 3" DP - make offer
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Check Engine Light came on - code 1188? coolvirus General Turbo Discussions 38 25 May 2011 09:01 am
Error Codes skylight Tech & Performance Forum 7 28 Apr 2011 03:34 pm
Error Codes thegoldpt Turbo Performance 6 07 Apr 2007 02:26 pm
Error Code List skylight General Turbo Discussions 6 07 Apr 2007 02:11 pm
Tranny She is a no-good! scottscars Stage Turbo Kits 15 16 Oct 2004 11:11 am


All times are GMT -5. The time now is 09:25 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors