PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > Members List

PT Cruiser Forum

Advertisements
ptcruisersteve's Profile

 

ptcruisersteve ptcruisersteve is offline

Obsessed Cruiser

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. wolfeman461
    03 Jun 2017 09:26 pm - permalink
    wolfeman461
    Hoping that you might be able to help me please. I have no ground at the fuel pump connector plug at the top of the tank. Car will only run if I supply a ground to the ground wire there. I checked the body plug connection underneath the car below the tank. It looks clean inside with no corrosion. Then I completely reworked all of the body grounds at the left inner fender and all is good there. Sill will not run unless I supply a jumper ground at the pump connector to make the fuel pump run. I don't know where else to look for the bad faulty ground supply to the fuel pump? Can you help? Thank You.
  2. Knaller17
    19 Dec 2016 04:24 pm - permalink
    Knaller17
    ptcruisersteve,

    Thanks for the diagram of the charging system. The green must definitely go on top of the red !!! Thanks ptcruisersteve.
  3. Diyer
    29 Oct 2015 09:21 pm - permalink
    Diyer
    I am a diy'r.... I changed the camshaft sensor and there's still no spark what could it be plz any input is appreciated

About Me

  • About ptcruisersteve
    Biography
    Like working on cars
    Location
    Thousand Oaks, CA
    Interests
    Traveling
    Occupation
    Engineer
  • Signature
    If at First You Don't Succeed - Try, Try Again

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 12:23 am
  • Join Date: 10 Aug 2014
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 9 of 9

All times are GMT -5. The time now is 01:52 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors