PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > Members List

PT Cruiser Forum

Advertisements
ptcruisersteve's Profile

 

ptcruisersteve ptcruisersteve is offline

Obsessed Cruiser

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. Shelby5041
    03 Nov 2017 09:16 am - permalink
    Shelby5041
    Hi steve here are some results from today


    I did some testing...high speed fan circuit

    I have 12v to pin 30 all time
    I have 12v to pin 85 ignition on
    I have continuity from pin 87 to radiator fan connector female end

    I know relay is good i swapped with horn and horn worked

    Any ideas?
  2. wolfeman461
    03 Jun 2017 09:26 pm - permalink
    wolfeman461
    Hoping that you might be able to help me please. I have no ground at the fuel pump connector plug at the top of the tank. Car will only run if I supply a ground to the ground wire there. I checked the body plug connection underneath the car below the tank. It looks clean inside with no corrosion. Then I completely reworked all of the body grounds at the left inner fender and all is good there. Sill will not run unless I supply a jumper ground at the pump connector to make the fuel pump run. I don't know where else to look for the bad faulty ground supply to the fuel pump? Can you help? Thank You.
  3. Knaller17
    19 Dec 2016 05:24 pm - permalink
    Knaller17
    ptcruisersteve,

    Thanks for the diagram of the charging system. The green must definitely go on top of the red !!! Thanks ptcruisersteve.
  4. Diyer
    29 Oct 2015 09:21 pm - permalink
    Diyer
    I am a diy'r.... I changed the camshaft sensor and there's still no spark what could it be plz any input is appreciated

About Me

  • About ptcruisersteve
    Biography
    Like working on cars
    Location
    Thousand Oaks, CA
    Interests
    Traveling
    Occupation
    Engineer
  • Signature
    If at First You Don't Succeed - Try, Try Again

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 05:44 pm
  • Join Date: 10 Aug 2014
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 10

Likes Given

1239 Likes
  1. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by NitroPT On thread : Obdll reader advise
    28699
    Liked On: 17 May 2018, 07:48 pm
    Posted On: 17 May 2018, 11:40 am
  2. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by LionPT On thread : 2006 PT P0882, P0700 Non Turbo Recommended Trouble Shooting Sequence?
  3. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by rsrocket1 On thread : Does the Rad fan effect AC?
  4. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by Busted_PT On thread : Sudden loss of power, seeming loud intake/exhaust?
  5. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by Macgyverman1123 On thread : Someone in CA needs to buy this
  6. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by rob302 On thread : test 123
    Nope. Nothin. Just a blank post with no numbers. Try again:D
    Liked On: 29 Apr 2018, 01:06 am
    Posted On: 28 Apr 2018, 10:39 pm
  7. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by rsrocket1 On thread : lost keys and need to bypass or completely remove security on 04 pt cruiser
    You can get keyfobs on ebay for $15...
    Liked On: 27 Apr 2018, 10:34 pm
    Posted On: 27 Apr 2018, 10:20 pm
  8. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by LionPT On thread : COMPLETELY LOSING.....MY COOLANT AND MIND
  9. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by Pt1327 On thread : Marker light issue
    Solved, bad ground. Thanks to all responses
    Liked On: 15 Apr 2018, 08:52 pm
    Posted On: 15 Apr 2018, 06:57 pm
  10. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by NitroPT On thread : NEW BOSE speakers
  11. ptcruisersteve
  12. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by rob302 On thread : Still cannot get the ****ing timing belt back on without the timing marks ****ing off
    Just wait until it needs a heater core :p
    Liked On: 12 Apr 2018, 07:27 pm
    Posted On: 12 Apr 2018, 06:55 pm
  13. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by sanatanadharma On thread : Decklid/liftgate release problem
  14. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by chuzz On thread : STILL HAVING ISSUES WITH TIMING BELT INSTALL
  15. ptcruisersteve
    ptcruisersteve liked post by chuzz On thread : no start and related problems

All times are GMT -5. The time now is 08:19 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors