PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > Members List

PT Cruiser Forum

Advertisements
ptcruisersteve's Profile

 

ptcruisersteve ptcruisersteve is online now

Obsessed Cruiser

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. Shelby5041
    03 Nov 2017 09:16 am - permalink
    Shelby5041
    Hi steve here are some results from today


    I did some testing...high speed fan circuit

    I have 12v to pin 30 all time
    I have 12v to pin 85 ignition on
    I have continuity from pin 87 to radiator fan connector female end

    I know relay is good i swapped with horn and horn worked

    Any ideas?
  2. wolfeman461
    03 Jun 2017 09:26 pm - permalink
    wolfeman461
    Hoping that you might be able to help me please. I have no ground at the fuel pump connector plug at the top of the tank. Car will only run if I supply a ground to the ground wire there. I checked the body plug connection underneath the car below the tank. It looks clean inside with no corrosion. Then I completely reworked all of the body grounds at the left inner fender and all is good there. Sill will not run unless I supply a jumper ground at the pump connector to make the fuel pump run. I don't know where else to look for the bad faulty ground supply to the fuel pump? Can you help? Thank You.
  3. Knaller17
    19 Dec 2016 05:24 pm - permalink
    Knaller17
    ptcruisersteve,

    Thanks for the diagram of the charging system. The green must definitely go on top of the red !!! Thanks ptcruisersteve.
  4. Diyer
    29 Oct 2015 09:21 pm - permalink
    Diyer
    I am a diy'r.... I changed the camshaft sensor and there's still no spark what could it be plz any input is appreciated

About Me

  • About ptcruisersteve
    Biography
    Like working on cars
    Location
    Thousand Oaks, CA
    Interests
    Traveling
    Occupation
    Engineer
  • Signature
    If at First You Don't Succeed - Try, Try Again

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 08:13 pm
  • Current Activity: Searching Forums
  • Join Date: 10 Aug 2014
  • Referrals: 1

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 10

Likes Received

1288 Likes
  1. chuzz
    chuzz liked post by ptcruisersteve On thread : Possible Clogged Catalytic Converter
  2. pt06
    pt06 liked post by ptcruisersteve On thread : Possible Clogged Catalytic Converter
  3. Herr_Nomer
    Herr_Nomer liked post by ptcruisersteve On thread : Possible Clogged Catalytic Converter
  4. ptprice
    ptprice liked post by ptcruisersteve On thread : Complete Dual Multifunction Switch Failure
    Is the windshield wiper switch brand new that you installed?
    Liked On: 19 Apr 2018, 05:11 pm
    Posted On: 19 Apr 2018, 12:03 pm
  5. Herr_Nomer
    Herr_Nomer liked post by ptcruisersteve On thread : Possible Clogged Catalytic Converter
  6. Herr_Nomer
    Herr_Nomer liked post by ptcruisersteve On thread : Possible Clogged Catalytic Converter
  7. Herr_Nomer
    Herr_Nomer liked post by ptcruisersteve On thread : Possible Clogged Catalytic Converter
  8. Herr_Nomer
  9. pt06
  10. JDK52
  11. LionPT
    LionPT liked post by ptcruisersteve On thread : Marker light issue
    Are you sure you are getting a good ground?
    Liked On: 15 Apr 2018, 07:02 pm
    Posted On: 11 Apr 2018, 07:05 pm
  12. pt06
  13. pt06
    pt06 liked post by ptcruisersteve On thread : Possible Clogged Catalytic Converter
  14. JoeX
    JoeX liked post by ptcruisersteve On thread : Possible Clogged Catalytic Converter
  15. chuzz

All times are GMT -5. The time now is 08:36 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors