PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > PT Cruiser Convertible Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
is anyone else having this problem?

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 05 May 2005, 11:32 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: May 2005
Location: .
Posts: 2
Send a message via AIM to blustar714
Default is anyone else having this problem?

i bought a pt convertable in june 2004 2 weeks after i got it it stalled when i was coming to a stop. the oil light went on and i had to put the car in park turn it off and then back on and it was fine. ive brought it back to the dealer numerous times and they cant fix nor find the problem... any suggestions? and has this happened to anyone else???
please help me
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running out of patience with CEL problem coolvirus General Turbo Discussions 5 19 Mar 2007 10:42 am
ARRG!! Odd problem and loose sensor Jason_L General Turbo Discussions 4 18 Mar 2006 01:40 pm
stage 1 install problem gooberff Stage Turbo Kits 6 29 Jun 2005 12:22 am
I think I'm having a power steering problem! lumofny Tech & Performance Forum 5 18 Jan 2005 01:12 pm
Sqealing problem in 2003 PT Cruiser labradorlover Tech & Performance Forum 21 31 Dec 2003 03:44 pm


All times are GMT -5. The time now is 05:34 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors