PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Sound and Security Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
Radio drives me crazy!!

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02 Feb 2004, 01:08 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Oct 2003
Location: Durham, North Carolina.
Posts: 37
Default Radio drives me crazy!!

Don't get me wrong, I love my PT . . . . . but the gilt is somewhat off the lilly for me.

Within weeks of the time I took delivery of my car an odd defect became evident, occassionally, perhaps one start in 50, when I start the car the radio would get no power. There would be no music and the face would not light up. I tried everything I could think of and had been suggested, (jiggling the key, the turn signal, steering column, etc) and nothing. The only way to get the radio to play would be to shut the car off and restart. The dealer replaced the radio . . . twice and last replaced the wiring harness. Not only does this still happen, but a NEW problem has now started. Now, sometimes, the radio will make a loud noise through the speakers sounding like a relay being thrown, the radio will come on and play for a few seconds, the loud sound will go off again and the radio will go silent. Face lit up as normal, but no noise whatsoever. And when this starts I lose radio for some time, usually for the rest of the day this is the way the radio works . . . . or in this case, fails to work.

Needless to say this is driving me, and the dealer, somewhat batty.

Can anyone shed some light on this?

Thanks,

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 02 Feb 2004, 02:08 pm
Senior Cruiser
 
Join Date: Dec 2003
Location: Tallahassee, FL, USA.
Posts: 1,984
Default

I assume its new.

Sounds like a connect they didn't already replace. Can you recieve another PT because of this diffect make the car unsafe to drive because at anytime the radio may go on and produce this wierd noise and startel the driver and they may have a accident.
__________________
Kingkole02
Just Cruisin, 03 N/A auto. TE Steel Blue w/ pearl coat & chrome package. Too many extras to list, see pics
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03 Feb 2004, 01:44 pm
Regular Cruiser
 
Join Date: Mar 2003
Location: Only in America.
Posts: 100
Default

Sounds like ....replace the car...Lemon Law, 3 strikes on the same problem and your out !! I would certainly pursue this if the problem continues.
__________________
<b>\"The only difference between a man and a boy is the price of his toys \"</b>

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mopar radio security code. Ian-PT-GT Sound and Security Forum 15 15 May 2016 08:40 pm
Factory radio switch Dennis Belanger Sound and Security Forum 11 03 Dec 2013 03:58 pm
Radio stops working when treble is moved ericraum General PT Cruiser Discussions 3 02 Jul 2004 05:57 pm
Mopar Sub-woofer & Sirius Radio Compatibility tom-t-rifik Sound and Security Forum 0 26 Apr 2004 06:30 pm


All times are GMT -5. The time now is 12:06 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors