PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Sound and Security Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
Stereo not working after replacing Multifunction Switch

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11 Mar 2014, 09:31 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 6
Default Stereo not working after replacing Multifunction Switch

I just replaced my PT Cruiser's multifunction switch, which you guys helped me with here, but now my stereo isn't receiving any power. This was my first time working on a car so I probably did something wrong. I bought this multifunction switch from Rock Auto, and I had to remove the right lever (windshield wiper switch) and turn signal relay from the old part and put them on the new one. The original issue was resolved, but now the stereo isn't working. Any idea what I could do to try and fix this?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multifunction switch gonzomania General PT Cruiser Discussions 20 07 Apr 2015 07:08 pm
Problem after replacing the multifunction switch!!! jimgas General PT Cruiser Discussions 13 21 Sep 2012 11:20 am
multifunction switch , fog or not 1stpt General PT Cruiser Discussions 1 15 Aug 2012 09:22 am
Multifunction switch jaball0 Tech & Performance Forum 1 03 Aug 2007 08:03 pm
Multifunction switch gonzomania General PT Cruiser Discussions 5 23 Feb 2004 05:35 pm


All times are GMT -5. The time now is 06:33 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors