PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
Electrical Problem

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03 Feb 2002, 09:28 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Nov 2001
Location: Chicago, Illinois, USA.
Posts: 1
Default Electrical Problem

My PT Cruiser was born in November 2001. I have had a consistent problem with the battery being dead when I go to take "Cruizella De Vehicle" out for a cruise. The dealer finds nothing wrong! Has anyone else experience this problem? "Cruizella" goes out only once every 2 weeks or so!

rcolving
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 03 Feb 2002, 09:54 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,744
Default

Don't have the problem your talking about, but while I was at the performance shop, the mechanic was looking at a car that had a drain on the battery when the car was parked just like yours...they were going over the whole electrical circuit to find the drain (at $45 a hour). Sounds like you have the same problem. I think there's a product on the market that allows you to disconnect the battery when not in use with a simple flick of a switch. It's mostly used for theft deterrant but it would stop any drain on the battery that you might have...course that won't solve your problem, just work around it.


CREWZIN
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 15 Mar 2002, 08:24 pm
tom tom is offline
Fresh Cruiser
 
Join Date: Mar 2002
Location: .
Posts: 23
Default

i had same problem dead battery 3 trips to dealer no luck. finaly found it my self the heated seat relay switch would stick in the on position. i too only drive it much little

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 18 Mar 2002, 08:24 pm
SmittysPT's Avatar
Regular Cruiser
 
Join Date: Nov 2001
Location: Fort Collins, Colorado, USA.
Posts: 169
Default

i've seen 3 or 4 posts on this and every one on them have let the car set for a extended period of time. Suggestion is to start it a least one a week and let run for awile.

Come Cruise The Colorado High Country Aug 9-11
http://co.ptcruiserclub.org/colorado

Smittys PT
Web Designer for
Colorado PT Cruiser Club
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ARRG!! Odd problem and loose sensor Jason_L General Turbo Discussions 4 18 Mar 2006 01:40 pm
electrical problem? 6433ccRyder General PT Cruiser Discussions 2 11 Oct 2005 06:33 pm
I think I'm having a power steering problem! lumofny Tech & Performance Forum 5 18 Jan 2005 01:12 pm
Unknown RPM surge problem (manual) Ctown Tech & Performance Forum 4 26 Dec 2004 08:48 pm
need advice on strange electrical problem in Jeep comPuTer General PT Cruiser Discussions 1 07 Jul 2004 07:31 pm


All times are GMT -5. The time now is 03:55 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors