PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
HID issue

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 16 Apr 2009, 08:00 pm
CYCLONE_06's Avatar
Cool Cruiser
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 401
Send a message via AIM to CYCLONE_06 Send a message via Yahoo to CYCLONE_06
Default HID issue

Just installed a new plug and play american made HID kit in my car. Mounted the ballasts to the plastic inner fender shields on the inside of the fender. Some of my radio stations are pure static when I turn the lights on... no flickering, they work fine, but the static is nuts. Turn the lights off, and no static.

Any ideas or fixes ?

~CYCLONE_06
__________________


"It's been said winning isn't everything... Just not by me."
--Mark Martin
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another front window issue 02PurplePT General PT Cruiser Discussions 6 25 May 2009 11:02 am
Rear hatch latch issue oldcoach General PT Cruiser Discussions 0 30 Jul 2007 10:00 am
Fuse issue golffan7 Tech & Performance Forum 8 28 May 2007 08:37 am
Cruiser Quarterly Spring Issue fear1pt General PT Cruiser Discussions 40 14 Jul 2005 11:55 pm
A Few Thoughts On The Mopar Issue Steve03GT Turbo Performance 10 12 Jun 2003 05:36 pm


All times are GMT -5. The time now is 10:26 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors