PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
Code 320. 300

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 28 Jun 2009, 03:42 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Default Code 320. 300

I changed the crank shaft sensor, because the car kept shutting off, and code 320 came up, about a month ago. Now, code 320 is back, as well as 300, and the car is now shutting off and bucking. I put a Bosch crank shaft sensor about a month or so ago. Should I go to the dealer to buy the part, or should i continue to use after market? Car is a 2001 base standard PT. Any advice for this problem would be appreciated. Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 28 Jun 2009, 03:54 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,743
Default Re: Code 320. 300

We've had a few owners use the aftermarket Crankshaft sensor and had problems which cleared up when the put the OEM part in.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 16 Jul 2009, 06:52 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Default Re: Code 320. 300

ty i put in the oem crankshaft sensor it turned over but a new code came up 1391 and its truning off more now im going to look at the wires what more do u think it can be pl help i was stuck on the road lol
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 16 Jul 2009, 07:10 am
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,743
Default Re: Code 320. 300

Here's something interesting to read. It might not be your exact problem but it does highlight that professional scanning equipment can help narrow down your kind of problem.

P0344 codes keep coming up
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 16 Jul 2009, 07:48 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Default Re: Code 320. 300

ok i just wish i knew that before i got the part lol i know i had my belt pop off and rap around the wires and the ax and 2 of them was cut so i put them back think it mat be the but i will look it to getting it scaned at the dealer but befor this whenever i hit a bump it would turn off should i look at them again
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 16 Jul 2009, 08:16 am
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,743
Default Re: Code 320. 300

Definitely (well maybe 95%) a wiring or ground problem if you hit a bump and it shut off. If you can, have the engine running, protect yourself from burning and shake the heck out of everything you can get a hold of. Try and make the problem happen so you can find out what's wrong.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 16 Jul 2009, 08:34 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Default Re: Code 320. 300

ok ty u know your stuff lol im going to work on it now im just mad i had to call out of work lol be back later on to tell u if i fixed it lol ty
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
the dreaded p0551 code - stumper djfox1 Turbo Performance 17 16 Apr 2016 08:14 pm
OBD 2 code reader bompa45 Tech & Performance Forum 3 03 Jun 2009 10:27 pm
Code 2094 Camshaft Position Actuator bank 2 low PTGUY_PSL Tech & Performance Forum 0 27 Dec 2008 08:46 pm
Error code trouble P0132, 1686, 1687, 1681 SolidusGorto General PT Cruiser Discussions 0 19 Jun 2008 07:59 am
Dark Plum paint code ChaosTheory The Detail Shop 3 18 Mar 2008 11:03 pm


All times are GMT -5. The time now is 06:07 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors