PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
No fuse???

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 07 Dec 2009, 06:30 pm
Regular Cruiser
 
Join Date: May 2008
Location: Wyoming, MN
Posts: 168
Send a message via MSN to Ironman
Exclamation No fuse???

Hey all, I have a real stumper. I just put a new battery in my 2003 auto tranny, NA PT...and when I had finished, the Odometer display flashed between the mileage, and the words "no fuse". Now, the car starts and runs fine, but the radio does not turn on, the dome lights don't turn on, and the alarm system and power locks don't work. All the fuses corresponding to these problems are fine. I also tried pulling up a code and just got the "done" message...what's going on???

EDIT: Nevermind, my forum etiquette was lacking in my panic O.o A quick search turned up this thread which solved my problem "no fuse" light came on!!!
__________________
Non Turbo, Automatic Transmission 2003 Touring Edition, 104,xxx miles so far. Extras- cruise control, fog lights, sun roof, rear defroster, ABS, rear disk brakes, six speaker sound system, power locks, power windows, A.C., window tint, locking glove box. My personal mods so far- removed white air restricter, white hibiscus flowers sticker above the rear hatch lock, nice white primer/rust splotch underneath the passenger side tail light from bodywork...more to come once the money starts flowing freer and the car is payed off

Last edited by Ironman; 07 Dec 2009 at 06:53 pm.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fuse box pt 2006 mikey10143 General PT Cruiser Discussions 25 21 Jul 2013 09:44 am
no Fuse problem and not iod fuse ptcarter Tech & Performance Forum 24 09 Jul 2013 03:21 am
Fuse for the headlights? teahead Tech & Performance Forum 1 22 Oct 2008 11:38 am
Fuse Help buhjuh16 Tech & Performance Forum 17 01 Jul 2008 02:16 pm
no fuse aamlj General PT Cruiser Discussions 3 07 Jul 2007 02:24 pm


All times are GMT -5. The time now is 04:59 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors