PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
more error codes after new input/output sensors

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 07 Jul 2010, 12:05 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 24
Unhappy more error codes after new input/output sensors

any suggestions..... after getting a p0700, p0715 codes i was recomended to change the input and output speed sensors in the transmision, after just doing that and driving the car for a bit now i get p0700, p0731, p0734.....?

Have i done something wrong in putting in these pair of brand new sensors to now get more codes? am i missing something, like a reflash or something that is needed?

any suggestions would be greatly appreaciated
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2 error codes granty Tech & Performance Forum 7 05 Sep 2009 10:02 pm
no error codes lt4supr Tech & Performance Forum 4 14 Aug 2009 07:34 pm
i got error codes what do they mean feefeethaflee Tech & Performance Forum 3 31 Jul 2009 08:41 pm
Error codes mr.troy Tech & Performance Forum 3 16 Jan 2007 04:26 pm
ERROR CODES Kirby General PT Cruiser Discussions 4 24 Oct 2006 03:15 am


All times are GMT -5. The time now is 07:51 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors