PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
Computer

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 20 Jul 2010, 06:49 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jul 2010
Location: West Des Moines, Iowa
Posts: 1
Default Computer

I was driving my 02 cruiser and all of the sudden when I was braking it would grab hard and the engine would turn off and after a few seconds come back on. I parked it at my sisters and went to start it up and all the guages were jumping so I had to call my husband. He came out and was clueless. He disconnected the battery and and removed the computer. He noticed that the bottom connection was full of an oil substance. There was no oil or anything else around the outside. Is this normal? Does the computer have an oil base inside of it?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 20 Jul 2010, 07:12 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,744
Default Re: Computer

Welcome to the forum.

Your husband was clueless yet he disconnected the battery and took out the computer? Most people don't even know where the PT's battery is and would never take out the computer. I take it he's some sort of mechanic?

What happen to your PT is definitely not normal and could possibly be computer related but more diagnostics need to be made. As far as an oil base inside the computer, I don't think so but hopefully one of the mechanics on the forum an tell you more.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 20 Jul 2010, 11:09 pm
mdfrodolives's Avatar
Senior Cruiser
 
Join Date: May 2010
Posts: 1,313
Default Re: Computer

Sunshine, when my battery (the time before last, that is) went bad, due to heavy corrosion at the positive terminal, I went to start the PT and all the gagues started going all over the place. Maybe your problem is as simple as replacing the battery, cleaning the battery terminals, and spraying some battery protector on the battery clamps and posts.

That cured my PT's madness.

Tim
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MPG computer on PT vtmdsm27 General Turbo Discussions 4 20 Oct 2008 10:28 am


All times are GMT -5. The time now is 08:43 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors