PT Cruiser Forum  
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

help..limp mode

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 20 Aug 2010, 02:35 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 5
Exclamation help..limp mode

I know this is gonna end up with car in shop so I am not trying to fool myself what i want to know is it gonna be fixed ..of course the low relay quit on fan and in this hot weather made it run hot, then as with every other car decided that i would find power and run a wire to a switch wire."cig light." and have a fan..wala WRONG it worked but then the car wont change gears..ran fine no probs. then just like that my car is a pile of metal..whats it gonna taketo revearse this? 02'touring edition
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 21 Aug 2010, 11:19 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 5
Default Re: help..limp mode

btw,
it did have error codes 1490 and 1495 which has been fixed. other than that no error codes. also something else that is strnge is we cant get switch power to these relays or the tcm relay.they have battery power and ground is good.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 09 Sep 2010, 08:44 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 5
Default Re: help..limp mode

ok just in case anyone has this problem.....unhooked the straight wire to the fan changed the temp. sensor because of it being stuck in limp in mode we took it to a mechanic I trusted he found a fuse blown to the tcm which was probably blown when the fan was straight wired ran a flash on it and charged me a hundred bucks ..the good news so far so good...woohooo
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Limp Mode? Bentron General PT Cruiser Discussions 21 09 Aug 2011 09:43 am
Stuck in limp mode. Cleared some codes, but... SRT8guy General PT Cruiser Discussions 2 30 Jul 2010 07:15 am
01 cruiser in limp mode mui5m General PT Cruiser Discussions 1 04 Dec 2009 01:19 pm
Engine overheating, Stuck in "Limp mode" showing codes 0188,1490,&1495 Manny Tech & Performance Forum 4 08 Apr 2009 05:39 am


All times are GMT -5. The time now is 01:12 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors