PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
Runs rough during acceleration

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 06 Sep 2010, 11:25 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Default Runs rough during acceleration

I have a 2006 PT Cruiser with 72,000 miles. During acceleration the engine runs rough. No fault codes have ever been displayed. Ideas are very welcome.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 06 Sep 2010, 12:08 pm
Young Cruiser
 
Join Date: Aug 2010
Location: gulfport, ms
Posts: 73
Send a message via AIM to kingofyo1 Send a message via MSN to kingofyo1 Send a message via Yahoo to kingofyo1 Send a message via Skype™ to kingofyo1
Default Re: Runs rough during acceleration

needs more info. turbo or non? auto or stick? last oil change? if turbo, have you checked for boost leaks? last time spark plugs were changed? plug wires? well thats my base ideas. after this info we'll be able to figure out better
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 06 Sep 2010, 03:57 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,743
Default Re: Runs rough during acceleration

King's got the right questions, especially about the plugs and wires. We'll be waiting for your answers.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 06 Sep 2010, 10:57 pm
Young Cruiser
 
Join Date: Aug 2010
Location: gulfport, ms
Posts: 73
Send a message via AIM to kingofyo1 Send a message via MSN to kingofyo1 Send a message via Yahoo to kingofyo1 Send a message via Skype™ to kingofyo1
Default Re: Runs rough during acceleration

thanks, Crewzin! makes me feel good hearing that from a man of your knowledge and experience
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Runs but will not restart Skippiemac General PT Cruiser Discussions 12 03 Jun 2010 09:08 am
'06 HO runs a bit rough at idle CruzinGT General Turbo Discussions 4 23 Mar 2010 11:20 am
Rough Idle, Rough @60, check engine light NEW Dystroy Tech & Performance Forum 8 12 Jan 2009 09:07 pm
I got the runs.... crazie.eddie Tech & Performance Forum 7 19 Oct 2004 03:59 pm
Says runs Hot stirfry General PT Cruiser Discussions 8 01 Apr 2004 11:25 am


All times are GMT -5. The time now is 04:25 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors