PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
need stage 1 levels without stage 1

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 15 Jan 2011, 09:26 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 7
Exclamation need stage 1 levels without stage 1

I am in california and found that stage1 no longer is sold here,i guess some punk with a neon got into some trouble and big brother steped in and shot it down, does anyone know if i can get stage 1 hp with my 05 turbo light? and i dont want nos the fuzz will pull my car!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 15 Jan 2011, 09:41 pm
WolfmanG's Avatar
Veteran Cruiser
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Antonio
Posts: 4,495
Send a message via Yahoo to WolfmanG
Default Re: need stage 1 levels without stage 1

have you tried looking online for it?
__________________
-Danny Wolfman G
http://www.facebook.com/WolfmanG
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 15 Jan 2011, 09:48 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 7
Default Re: need stage 1 levels without stage 1

even tried to find it used please if u have some site or info send it over otherwise im gonna start to hunt for a gt.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 15 Jan 2011, 09:49 pm
WolfmanG's Avatar
Veteran Cruiser
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Antonio
Posts: 4,495
Send a message via Yahoo to WolfmanG
Default Re: need stage 1 levels without stage 1

so you say stage 1, r u talking about the jet chip?
__________________
-Danny Wolfman G
http://www.facebook.com/WolfmanG
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 15 Jan 2011, 09:50 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Nov 2007
Location: Mooresville, NC
Posts: 5,324
Default Re: need stage 1 levels without stage 1

Stage one is only illegal if the morons raise your hood and read the sticker on the EM, where it says, "for offroad use only".

Anyway, doesn't make a difference as the only stage 1 you're going to find is used and then you have to see if Jet will still reflash the danged thing.

Go the other way, you'll get more than you ever think you can. Check out the U7134 from DiabloSport. I've got four tunes on mine now, I have a city tune, a highway tune, an ultra-modified 93 octane tune, and a race tune after 2+ hours on the dyno (requires 100+ octane!). They had my car for a week in Ft. Lauderdale, playing around with it, and it's way more than what I originally bargained for.

Anyone else have words to say on the DSP?? I'm sure there are some nay-sayers out there....
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 15 Jan 2011, 09:51 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Nov 2007
Location: Mooresville, NC
Posts: 5,324
Default Re: need stage 1 levels without stage 1

Quote:
Originally Posted by gkid1983 View Post
so you say stage 1, r u talking about the *** ****?
Don't even say those words dude, you could get banned for bringing up that POS!!!!!!!!!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 15 Jan 2011, 09:54 pm
WolfmanG's Avatar
Veteran Cruiser
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Antonio
Posts: 4,495
Send a message via Yahoo to WolfmanG
Default Re: need stage 1 levels without stage 1

Quote:
Originally Posted by Chromenut View Post
Stage one is only illegal if the morons raise your hood and read the sticker on the EM, where it says, "for offroad use only".

Anyway, doesn't make a difference as the only stage 1 you're going to find is used and then you have to see if Jet will still reflash the danged thing.

Go the other way, you'll get more than you ever think you can. Check out the U7134 from DiabloSport. I've got four tunes on mine now, I have a city tune, a highway tune, an ultra-modified 93 octane tune, and a race tune after 2+ hours on the dyno (requires 100+ octane!). They had my car for a week in Ft. Lauderdale, playing around with it, and it's way more than what I originally bargained for.

Anyone else have words to say on the DSP?? I'm sure there are some nay-sayers out there....
nice.
but here you go, from my favorite place to buy things for my baby
STAGE 1 CHRYSLER MODULE: '03-08 PT CRUISER 2.4L TURBO - eBay (item 330503321308 end time Jan-30-11 14:42:51 PST)
theres that one and here's the one Chrome was talking about
DiabloSport Predator Programmer U7134 Ram/Durango 5.7L - eBay (item 120668373170 end time Feb-05-11 07:47:12 PST)
__________________
-Danny Wolfman G
http://www.facebook.com/WolfmanG
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 15 Jan 2011, 09:55 pm
WolfmanG's Avatar
Veteran Cruiser
 
Join Date: Nov 2010
Location: San Antonio
Posts: 4,495
Send a message via Yahoo to WolfmanG
Default Re: need stage 1 levels without stage 1

Quote:
Originally Posted by Chromenut View Post
Don't even say those words dude, you could get banned for bringing up that POS!!!!!!!!!
lol, i like to push then envelope
__________________
-Danny Wolfman G
http://www.facebook.com/WolfmanG
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 15 Jan 2011, 10:28 pm
mjb457's Avatar
Fanatic Cruiser
 
Join Date: Oct 2005
Location: Bucks County,PA. USA
Posts: 957
Default Re: need stage 1 levels without stage 1

Does it also change any of the shifts characteristics of the auto stick? thats what I need,,I tried Diablo Predator & got alot of denonation..( I removed & actually runs better--) MJB

Last edited by mjb457; 15 Jan 2011 at 10:45 pm.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 15 Jan 2011, 10:49 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Nov 2007
Location: Mooresville, NC
Posts: 5,324
Default Re: need stage 1 levels without stage 1

Diablo has had issues with the DSP on the autostick models. As far as I know their programming DOES NOT affect the tranny, meaning you end up missing out on the short shift experience. T'were me, I'd do as you said and stay away from the DSP on the autostick models, unless DiabloSport has fixed it. I've not been on their site in a year and a lot happens in that amount of time....
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question about octane levels for Stage 1? mopar1cjh Stage Turbo Kits 10 30 Sep 2010 08:01 pm
Stage 1 with dual stage boost and wastegate dmkolb Stage Turbo Kits 11 25 Apr 2008 08:55 am
Stage I boost levels? ptgtcb Stage Turbo Kits 9 16 Feb 2004 09:26 pm
Stage 1 boost levels OurPTGT Stage Turbo Kits 3 22 Nov 2003 12:01 am
Stage 1 boost has returned to stock levels Culprat Stage Turbo Kits 51 14 Nov 2003 03:08 pm


All times are GMT -5. The time now is 01:09 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors