PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
It's still running

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 10 Feb 2011, 11:37 am
zip zip is offline
Fresh Cruiser
 
Join Date: Sep 2010
Location: OHIO
Posts: 31
Default It's still running

Back in Sept. of last year , I came here looking for help with a coolant leak problem I was having..........I have never found the leak..........I put a 180 thermostat in it..........it still gurgles in the coolant recovery tank & I have to add a little antifreeze , but it keeps right on running...........starts right up on these single digit temp. mornings we've been having.......... IMHO , basically a good car.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10 Feb 2011, 01:15 pm
meder2487's Avatar
Regular Cruiser
 
Join Date: Oct 2010
Location: Freedom, PA
Posts: 130
Default Re: It's still running

I had a similar problem with the coolant gurgling and ultimately loosing coolant. It turns out that my radiator cap was not sealing completely and the system was not totally pressurized therefore the coolant was burning off and not actually leaking. I put a new cap on and it fixed the problem. It might be worth a try to pick up another cap and put it on and see if it helps any.
__________________
Don't Blink
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 11 Feb 2011, 10:54 am
zip zip is offline
Fresh Cruiser
 
Join Date: Sep 2010
Location: OHIO
Posts: 31
Default Re: It's still running

Radiator cap was the first thing to be changed.
thanks for suggestion , though
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 11 Feb 2011, 11:11 am
Ratdaddy's Avatar
Regular Cruiser
 
Join Date: Jun 2003
Location: mustang, okla.
Posts: 156
Default Re: It's still running

Could be a cold engine water leak..That is when the engine is hot the leak area seals due to heat exspantion and then leaks pressure & fluid when it cools down .. Try some leak dye...
__________________
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 08 Oct 2012, 11:22 am
zip zip is offline
Fresh Cruiser
 
Join Date: Sep 2010
Location: OHIO
Posts: 31
Default Re: It's still running

I changed the thermostat to a 180 , change the oil occasionally , check the coolant level , & put gas in it & IT'S STILL RUNNING..............I MIGHT get some new tires before the snow starts flying.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
02 running a little hot... 02ptlimited Tech & Performance Forum 8 22 Jun 2009 09:47 pm
Car Not Running - Help plang1975 Tech & Performance Forum 8 28 Oct 2008 12:15 pm
up and running again careyk Canada PT Forum 1 19 Feb 2008 01:31 am
XM up and running CHROMEDCRUISER Sound and Security Forum 4 07 Jan 2005 07:22 pm
Anyone running NOS? MEXICANPT Turbo Performance 4 14 Jan 2004 10:03 pm


All times are GMT -5. The time now is 03:18 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors