PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
indicators and wipers

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 22 Feb 2011, 08:05 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Default indicators and wipers

My indicators and wipers stopped working all other things on the dashboard are OK. Could this be a fuse and if so which one. I have lost my PT manual and the dealership can't look at it until Thursday and estimates a 4 hour min to check it out?? help please
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 22 Feb 2011, 08:10 am
meder2487's Avatar
Regular Cruiser
 
Join Date: Oct 2010
Location: Freedom, PA
Posts: 130
Default Re: indicators and wipers

Sounds like your multifunction switch is going bad. It is pretty easy to remove from the car. You can use this link here to show you how to remove it:
Replace Multifunction Switch w/fog lamps

I would look around inside at the connections and make sure nothing is corroded, broke or disconnected. You can even price a new one at a local scrap yard. They should not cost that much and that is a much cheaper way then going to the dealer.
__________________
Don't Blink
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 22 Feb 2011, 08:45 am
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,744
Default Re: indicators and wipers

meder2487 is probably right but in case it is a fuse or relay, unless you give the particulars of your car I can't help. Too many changes in some years.
__________________
Rules of the forum have been updated as of *07/07/2019* Please read them over.

- All decisions by the Moderator are semi-permanent, can and may be changed at his discretion but definitely will be the final word. Any action performed by the Administrator or Moderators are not to be discussed on the forum.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 28 Dec 2012, 03:36 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
Default Re: indicators and wipers

Hi,

I'm facing the same issue... bought a 2006 PT cruiser and its the 2nd time in 30 days this has happened. The wipers/indicators/headlights have stopped working. 1st time when this happened, the mechanic replaced the fuse box and it started working fine, now within 10 days again the same thing has happened. Wipers/indicators aren't functioning. Not sure what is causing it and how it can be fixed? Please suggest...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
INDICATORS TURN SIGNALS HAZARDS PATGAS Tech & Performance Forum 9 29 Oct 2013 04:59 pm
Wipers come on by themselves?? flamingojohn Tech & Performance Forum 4 21 Aug 2010 03:56 pm
New Multifunction Switch but still no indicators/hazards. Please help! vard3n General PT Cruiser Discussions 4 28 Aug 2009 12:08 pm
wipers???? cruisergeo Exterior Accessories Forum 5 24 Aug 2003 08:04 pm


All times are GMT -5. The time now is 06:06 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors