PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
jerking and slow accelaration after service

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 15 Mar 2011, 09:13 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default jerking and slow accelaration after service

Ok guys, I have my 2005 PT and love it so...so I am trying to take good care of it and got my tune up yesterday. Problem is, now it is jerking when I go to accelerate after stopping or slowing, and Its tough to get up to freeway speed sometimes.
It was NOT like this before service. Do you think they messed up something?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 15 Mar 2011, 09:20 pm
UptownSport's Avatar
Veteran Cruiser
 
Join Date: Jan 2011
Location: 55403
Posts: 3,912
Default Re: jerking and slow accelaration after service

Did one event cause the other? Beyond doubt to us.

When you return, they'll tell you it needs lots more work.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 15 Mar 2011, 09:30 pm
Regular Cruiser
 
Join Date: Feb 2011
Location: Riverside CA.
Posts: 122
Default Re: jerking and slow accelaration after service

Give'm hell.
__________________
John
2006 Base. No mods yet. Purchased 2/2011 and in need of some TLC.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 15 Mar 2011, 10:08 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Oct 2010
Location: Kitchener
Posts: 2
Angry Re: jerking and slow accelaration after service

Horrible i brought my pt to chrysler her in Cambridge Ontario Canada not only did they charge me up the Ying Yang for a tune up they forgot to plug in a hose and it made noise for weeks until i could figure out what it was. Turns out it was my brake line hose according to a friend and my brakes started rubbing seriously. Just dont go back.
__________________
01 pt
drop down dvd player /ceiling
dvd/gps deck
17" American Racing/ 215/45/17 hercules RAPTIS

Last edited by CREWZIN; 16 Mar 2011 at 05:44 am. Reason: Family Forum
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 16 Mar 2011, 05:19 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Default Re: jerking and slow accelaration after service

I have an 05 Cruiser with 145k miles doing the same thing. Poor or no acceleration. The scanner gave me a P2096 fault. From what Ive gathered, it could be a downstream O2 sensor or even a catalytic converter. Anyone have any other suggestions? Or fixes?
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 16 Mar 2011, 05:22 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,743
Default Re: jerking and slow accelaration after service

Here's an older thread. There's 3 pages so read them all.

Check engine Light
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 16 Mar 2011, 06:05 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Talking Re: jerking and slow accelaration after service

Thanks for the link. It would have been awesome to hear what the fix was!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My car started jerking! helene Tech & Performance Forum 14 30 Oct 2011 09:58 pm
04 turbo - jerking on acceleration bahamaman34 Tech & Performance Forum 2 03 Oct 2009 12:34 pm
Car start jerking sometimes at stop light. Berthold Tech & Performance Forum 3 20 Apr 2009 07:41 pm
PT Cruiser studdering/jerking oscar514 Tech & Performance Forum 4 28 Feb 2009 11:47 pm
PT Cruiser studdering/jerking oscar514 General PT Cruiser Discussions 1 28 Feb 2009 04:53 pm


All times are GMT -5. The time now is 12:03 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors