PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
Got an error on startup and replaced the Battery

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03 May 2011, 04:25 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default Got an error on startup and replaced the Battery

I have a 2008 PT Cruiser and I got "ERROR" on my odomiter and when I tried to start it the other day and went to get a new battery. Once it was in I still have the error and it shows Low fuel when it isn't and shows no AVGMPG. I tried leaving the battery unloocked for a few hours and it didn't reset. Any ideas?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 03 May 2011, 04:59 pm
Hooligan's Avatar
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 6,023
Default Re: Got an error on startup and replaced the Battery

Welcome to the Forum, go to the Performance Section, look for the "key dance" entry, try that to see what codes.
__________________

2008 Silver Steel Metallic, Touring, NA, Sirius; Chromed door handles; lower grille; fog light surrounds; chrome front & rear bumpers strips; Airaid air filter; Bassani duals; Modesty Cover; Autolite AP5263 Platinum Plugs (.040); Crane Plug Wires; NAPA Ceramic pads; Blane hood struts; PTeazer Gas, Brake & Foot Rest Pedals, '05 Rear Step Pad, Stainless Door Sills, Llumar tint, "A" Piller chrome; APC Strut Bar
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03 May 2011, 07:11 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default Re: Got an error on startup and replaced the Battery

Did the key dance and it just had "-----" any ideas?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just replaced the battery War_Eagle Tech & Performance Forum 0 24 Jul 2010 11:43 am
Replaced battery - Speedometer needle is off the peg rexdogga3 General Turbo Discussions 3 07 Oct 2008 07:01 pm
oil smell on startup spod Tech & Performance Forum 1 28 Nov 2007 12:31 pm
oil smell on startup spod General Turbo Discussions 1 28 Nov 2007 07:51 am
Longer startup SFsGT03 Turbo Performance 8 21 Oct 2004 11:11 am


All times are GMT -5. The time now is 08:23 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors