PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
Desperate for answers!

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 09 Aug 2011, 12:22 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
Default Desperate for answers!

My '01 is running 340 no cam signal, 601 ICE, 118 engine coolant temp sensor voltage high, and 1391 can't see the crank or cam sensor signal.

I changed out the temp sensor and cam sensor but not the crank yet. The car is still stalling and dies after about 10 minutes of running. Other times delayed start or no start at all. I don't know what else to do. Am I screwed on this one and should just give up or is it an easier fix than I'm thinking? Please someone help.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 09 Aug 2011, 12:35 pm
Dedicated Cruiser
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2,943
Default Re: Desperate for answers!

Did you use Chrysler sensors from the dealer? PT's don't like aftermarket
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 09 Aug 2011, 12:42 pm
quicksilverdon's Avatar
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Nov 2003
Location: Felton, Delaware
Posts: 20,501
Default Re: Desperate for answers!

Welcome to the forums.
Disconnect the battery, step on brake (to drain all charge out of electrical system) reconnect battery and see what codes you get now.
Hope you got Mopar sensors, the PT doesn't like aftermarket sensors.
__________________
"Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life,
nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge."
Isaac Asimov"

'05 Limited Turbo Lite, (Silver, of course)4-wheel ABS, Sunroof, Spoiler. Mods: E&G Classic grill, K&N FIPK, BTG duals, rear lowered 1.5", LED washer lights, $20 catch can, Aoogah horn, Weatherflectors, Sunroof Deflector, Fuzzy Dice, rear logo flames, rear pinstripe graphic, Gen3 Taillights, rear sway bar, hood struts, Strut bar.
Traded in '02 Silver Touring Edition w/87,000 miles
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 09 Aug 2011, 12:52 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
Default Re: Desperate for answers!

Thanks no I bought after market.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 09 Aug 2011, 12:53 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
Default Re: Desperate for answers!

Thanks I'll try that.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Woody help. DESPERATE banjojelly Exterior Accessories Forum 48 05 May 2013 05:40 pm
Merry Christmas / Happy Holidays ..Desperate Valipa Tech & Performance Forum 7 26 Dec 2010 01:30 am
I am desperate need of a picture DCopp Tech & Performance Forum 3 07 Jul 2010 03:01 pm
new and looking for answers dodge-boy General Turbo Discussions 18 15 Jul 2004 01:22 pm
More Answers turbomangt The Detail Shop 0 09 Dec 2003 10:54 am


All times are GMT -5. The time now is 09:19 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors