PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
Intermittent misfire which seems to get cleared by fault chimes!

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03 Aug 2012, 01:40 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Default Intermittent misfire which seems to get cleared by fault chimes!

Hi guys, I'm new to the forum and to owning a PT. I have a 2002 2.0 Limited automatic with 36,000 miles. My problem is as follows: I start the car and drive a short distance and it feels like it drops between 2 or 3 cylinders. A 'chime' sounds (which I assume is related to the fault) and this seems to clear the problem and the car runs fine again for the rest of the trip - until you turn off the engine - and then the fault starts up again as described above. No faults are logged on the 'key check' codes - it shows 'done' - so assume all is clear. It had new plugs a short while ago, new intake manifold seals, new air filter, it was serviced at 30,000. Any help gladly received!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 03 Aug 2012, 03:39 pm
SpannerHound's Avatar
Regular Cruiser
 
Join Date: Jul 2012
Location: Scotland, but in Canada on Holiday
Posts: 192
Smile Re: Intermittent misfire which seems to get cleared by fault chimes!

I guess it could be plug leads, or perhaps one of them wasn't pushed fully home after the plug change
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 06 Aug 2012, 05:17 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 5
Default Re: Intermittent misfire which seems to get cleared by fault chimes!

Follow this my friend. It might help you. I think we have the same problem. About ignition leads
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
P0304 Cleared... duffner Turbo Performance 10 04 Feb 2014 11:26 pm
The chimes whiteclaw General PT Cruiser Discussions 8 05 May 2012 09:29 pm
Stuck in limp mode. Cleared some codes, but... SRT8guy General PT Cruiser Discussions 2 30 Jul 2010 08:15 am
0340 cleared now 0344? tempest0mouthy Tech & Performance Forum 20 10 Nov 2009 07:04 pm
Intermittent Radio RLS7201 General PT Cruiser Discussions 6 21 Oct 2009 06:25 am


All times are GMT -5. The time now is 06:51 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors