PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
EGR hose problem

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 24 Feb 2013, 08:58 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
Default EGR hose problem

I replaced the EGR on my 2001 base model 2.4 Pt. The EGR keeps popping off the hose that is connected to the base of the egr the metal tube. Any ideas what is causing this problem. It only happens when I drive the car above 30 mph. Thank you for any suggestions...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PCV HOSE HELP robocek Tech & Performance Forum 15 13 Jul 2017 03:37 pm
Where does this hose go? Fuct Tech & Performance Forum 7 09 Jul 2013 06:33 pm
where does this hose go chitownpt Tech & Performance Forum 5 19 Jan 2013 06:32 pm
PT Hose Problem pug Tech & Performance Forum 1 06 May 2011 06:33 pm
2006 GT - Swapped Engine Vaccum Hose problem wendelltu General Turbo Discussions 8 12 Aug 2010 05:12 am


All times are GMT -5. The time now is 09:08 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors