PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
P2302 Help

 
Like Tree1Likes
  • 1 Post By abusby

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 14 Jul 2013, 02:40 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jul 2013
Location: Tucson Az
Posts: 7
Default P2302 Help

I have a 04 pt with turbo giving a p2302 and running rough. I've put in new plugs and coil and the wires test good with a multimeter, around 3400 ohms. I've searched the web and can't seem to find anything else that it could be. Like a lot of people, I can't afford to take it to the shop. The only other thing I'm thinking is maybe a PCM, but I'm not sure. My Expedition was running similarly once and ended up being a vacuum leak so I thought about that and checked for that as well with not luck. I'm at a loss as to what to do next any help would be greatly appreciated. Thanks.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 14 Jul 2013, 02:54 pm
Regular Cruiser
 
Join Date: Oct 2012
Location: Lima, Ohio
Posts: 132
Default Re: P2302 Help

Check the wiring harness going TO the coil. From what I've read, the PCM could cause this issue, but it's the least likely thing.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 14 Jul 2013, 04:40 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jul 2013
Location: Tucson Az
Posts: 7
Default Re: P2302 Help

I'm not exactly sure how to check the harness but I looked it over and didn't see any visible problems. I tried looking up how to test it but couldn't find anything.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 14 Jul 2013, 08:35 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jul 2013
Location: Tucson Az
Posts: 7
Angry Re: P2302 Help

Ok so I went back and checked something I didn't before, I checked for spark and discovered I have no spark on 1&4 and then I also checked with the coil I pulled off and different wires and still the same. So one conclusion is certain, I bought a coil when I didn't need to, I guess I have a back up. So in looking up this symptom I've found that its either a short somewhere or a bad PCM. it looks like I'm going to have to tear into the harness to check further. Unless anyone has any other suggestions? Thanks again.
zamfir2 likes this.
Reply With Quote
Reply

Tags
2302, ignition coil, rough idle


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Definitive Answers? P0300, P2302? GTCRUISER2006 Tech & Performance Forum 2 20 Apr 2013 06:07 pm
P2302 & crack in valve cover cnice352 Tech & Performance Forum 12 02 Oct 2011 06:00 pm
P2302, P2305 & P0300 sjzdx Tech & Performance Forum 5 26 Aug 2009 08:43 pm


All times are GMT -5. The time now is 09:27 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors