PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
01 pt cruiser

 
Like Tree1Likes
  • 1 Post By LionPT

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 23 Jan 2015, 09:46 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Jan 2015
Location: Tennessee
Posts: 5
Default 01 pt cruiser

I have a pt cruiser that won't start changed coil pack, alternator, cam sensor, crank sensor still won't start no fire in the coil pack to the plug there's no codes on the reader what do I need to check besides the computer I put on in 2 months ago
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 23 Jan 2015, 10:03 am
quicksilverdon's Avatar
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Nov 2003
Location: Felton, Delaware
Posts: 20,501
Default Re: 01 pt cruiser

You posted the same thing on this thread:
Turns over but won't start
Once is enough.
__________________
"Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life,
nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge."
Isaac Asimov"

'05 Limited Turbo Lite, (Silver, of course)4-wheel ABS, Sunroof, Spoiler. Mods: E&G Classic grill, K&N FIPK, BTG duals, rear lowered 1.5", LED washer lights, $20 catch can, Aoogah horn, Weatherflectors, Sunroof Deflector, Fuzzy Dice, rear logo flames, rear pinstripe graphic, Gen3 Taillights, rear sway bar, hood struts, Strut bar.
Traded in '02 Silver Touring Edition w/87,000 miles
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 23 Jan 2015, 10:31 am
LionPT's Avatar
Veteran Cruiser
 
Join Date: May 2014
Location: Central Florida
Posts: 4,364
Default Re: 01 pt cruiser

Quote:
Originally Posted by rreese34 View Post
I have a pt cruiser that won't start changed coil pack, alternator, cam sensor, crank sensor still won't start no fire in the coil pack to the plug there's no codes on the reader what do I need to check besides the computer I put on in 2 months ago

You've been told in your other threads that the coil & cam sensor plugs are the same & that sometimes they get mixed up...reverse the plugs & see if your car starts.
Post back & tell us what happened.
Handy_Cruiser likes this.
__________________

2006 Touring Edition in Cool Vanilla...aka/Ghost
Reply With Quote
Reply

Tags
start


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:51 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors