PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
No Bus Message

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 18 May 2016, 11:07 pm
Regular Cruiser
 
Join Date: May 2008
Posts: 142
Question No Bus Message

Hi everyone,
My pt had a no bus message but it was running fine although the gauges and all the electronics didn't work. I bought a new battery no corriosion to the stated and checked the fender ground wires all okay. When Inturn the car off it won't start and no codes. I disconnect the battery for 10 minutes and works just fine. Checked all the fuses all is good there. This has happened 3 times in 6nweeks.

Any suggestions?

Thank you!!
__________________
2006 PT touring edition, 5 spd manual, 140K, MSD 8.5 mm wires, Champion plugs
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no fuse message - flashing bobpitzer Tech & Performance Forum 2 24 Feb 2014 10:09 am
A message from perrin.com Punch General Turbo Discussions 11 20 Nov 2003 10:30 am


All times are GMT -5. The time now is 09:55 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors