PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
O2 Sensor Problem

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 28 Jul 2018, 04:02 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 5
Default O2 Sensor Problem

I'm having an issue with the downstream o2 sensor. I am not getting power to the sensor for the heater. Anyone have a suggestion for tracking down the problem.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 28 Jul 2018, 07:27 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Aug 2014
Location: Thousand Oaks, CA
Posts: 7,476
Default Re: O2 Sensor Problem

More information is needed.

What year is your Pt Cruiser?

What engine trouble codes are being triggered?

Has anything been repaired before the 02 sensor problem came up?
__________________
If at First You Don't Succeed - Try, Try Again
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Acceleration Problem. A sensor? spk176 Tech & Performance Forum 2 22 Aug 2016 02:22 pm
Cam Sensor Problem?? P0340 mcupkim General PT Cruiser Discussions 17 20 Oct 2013 10:40 pm
ABS sensor problem chuckd1991 General PT Cruiser Discussions 1 13 Dec 2010 09:17 am
Problem w/ GT Oil sensor?? sakigt General Turbo Discussions 22 31 Jan 2004 10:47 am
problem with catality &sensor ë antonio Tech & Performance Forum 1 13 May 2003 04:43 pm


All times are GMT -5. The time now is 12:02 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors