PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
P0463 after Timing Belt job

 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 27 Jul 2019, 09:20 am
Fresh Cruiser
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 13
Default P0463 after Timing Belt job

Hi All, did a timing belt kit yesterday and I assume with all the engine jacking up and down I affected a harness or connector as I now have a "Fuel Level Sensor A high" error. First noticed the gauge read full, I knew there was no way my daughter filled her tank, then watched it go to empty, full again, now it's just empty with CEL on soon as ignition turned to on. I found a fuel diagram but have no idea where these connectors, C110 C104 or the grounds are to start a search. In the meantime I'll find someone to watch the gauge while I wiggle suspect harness's underhood.

Thanks for any pointers

Mike
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 27 Jul 2019, 10:43 am
RickinPA's Avatar
Cool Cruiser
 
Join Date: Jun 2014
Location: southeastern PA
Posts: 360
Default Re: P0463 after Timing Belt job

C104 should be a dark gray connector, 14 pins, on the front side of the automatic transmission, in a cluster of three connectors, the one closest to the passenger side.

C110 should be (color not specified), 10 pin connector, on the frame in the engine compartment, well below the passenger side McPherson strut mount, down where the frame turns horizontal.

The fuel level sensor signal appears to go through connectors C106, C110 and C304. C106 is in left side of instrument panel, C304 is at fuel tank. So if it were me, I'd focus on C110, and that's down where the timing belt work would have been done.

Information from a 2001 PT Cruiser Service Manual.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 27 Jul 2019, 01:29 pm
Fresh Cruiser
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 13
Default Re: P0463 after Timing Belt job

Beautiful! Thanks so very much for this.

I never said it first post, it's a 2007 non-turbo automatic.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
having a hard time with the timing belt and the timing marks need help mr42ndstblvd Tech & Performance Forum 3 04 Apr 2018 06:15 pm
2006 Timing Belt, Belt to tight, Won't fit over engine ajhockey3 General PT Cruiser Discussions 34 17 Nov 2017 11:17 am
Correct Timing Belt timing ? With pictures SwedeRacer Tech & Performance Forum 13 08 Jul 2014 10:23 am
Did we messed up the timing while changing the timing belt ?? matt Tech & Performance Forum 5 02 Oct 2013 01:52 pm
2007 PT Cruiser: OBD Codes: P0700, P0750, and P0463 Topgear Tech & Performance Forum 5 17 Jun 2007 05:07 pm


All times are GMT -5. The time now is 09:35 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors