PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > General Forums > Tech & Performance Forum

PT Cruiser Forum

Advertisements
Weird display, no crank. Computer problem?

 
Like Tree4Likes

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old 10 Sep 2019, 04:44 pm
Young Cruiser
 
Join Date: Aug 2014
Location: Mesa, AZ
Posts: 78
Default Re: Weird display, no crank. Computer problem?

Quote:
Originally Posted by chuzz View Post
Have you tried to start it in neutral? It sounds to me like the parking pawl is not engaging the neutral start switch, but I'm not a mechanic. Have you tried taking it out of park and jamming it back into park? Maybe try just holding it forward as tight as you can in Park and try starting it. Maybe someone who knows will answer you.
I will try that next time it happens, thanks.
I went to my fav. mechanic today, and he told me the servo pack is a dealer
item. I will not be taking it to a dealer for service. Also said it would be about $400 labor to swap in a new trans, if I were to find a low miler and bring it in. But since it passed emissions today, I can renew
the tags and put it up for sale and look for a newer, non-PT replacement.
It is a great car, other than this problem. I had the timing belt/water pump/hoses/engine mounts replaced 18,774 miles ago, in Nov. 2014. Plenty of
upgrades since then, too.
You heard it here first. $1500 to forum members only 'til 8-23-19.
Thanks to all here, this is the best forum I was ever on.
__________________
2003 GT Turbo AT
111,111 miles +
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old 10 Sep 2019, 05:24 pm
Veteran Cruiser
 
Join Date: Aug 2015
Location: Lake Wales, FL
Posts: 4,758
Default Re: Weird display, no crank. Computer problem?

Ehhh, if you're only giving forum members until August 23rd, I think anyone interested is screwed. It's already SEPTEMBER 10th.
__________________


Aspire to inspire before you expire.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird Fuel Problem KalebSikora General Turbo Discussions 19 17 Dec 2017 11:42 am
weird stalling problem stevenmh Tech & Performance Forum 12 04 Nov 2016 09:31 pm
WEIRD PROBLEM HERE TommyBlazin Sound and Security Forum 7 02 Apr 2014 08:49 pm
Weird Electrical Problem da12ask General PT Cruiser Discussions 6 21 May 2009 12:09 pm
Weird Problem JoeyC33 General PT Cruiser Discussions 5 06 Aug 2008 05:21 pm


All times are GMT -5. The time now is 05:50 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors