PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > Search Forums

PT Cruiser Forum

Advertisements
Search Results

 
Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: RollerBob
Forum: Tech & Performance Forum 05 Jun 2008, 10:36 pm
Replies: 20
Views: 7,851
Posted By RollerBob
Re: Got a periodic problem

I recall that GM had that problem with the 1990s Grand Ams. My wife and I had one and it was recalled, but not until after the work had been done. Frightening, though... had she kept trying to...
Forum: General PT Cruiser Discussions 05 Jun 2008, 10:21 pm
Replies: 4
Views: 2,348
Posted By RollerBob
Re: The Saga Continues

I got mine through Discount Tire, but that was 2004... No issues, though (but I won't ever buy tires from them again - they sell bottom-of-the-barrel tires).

When you get them, be very careful...
Forum: Tech & Performance Forum 09 Jul 2007, 10:04 pm
Replies: 20
Views: 7,851
Posted By RollerBob
Re: Got a periodic problem

Wyckoff Chrysler will give you a good deal on the part. Many folks here online have mixed feelings about Wyckoff. All my dealings with them have been good. I purchased a new multi-function switch...
Forum: Tech & Performance Forum 09 Jul 2007, 09:58 pm
Replies: 7
Views: 2,868
Posted By RollerBob
Re: Cat-back vs. Cold air filter intake

I went with a Borla system and if you ever want baffles, you have to order them directly from Borla, and they're permanent. I believe Bassani has removeable baffles. I wish I'd waited and spent the...
Forum: Tech & Performance Forum 06 Jul 2007, 08:25 pm
Replies: 4
Views: 2,900
Posted By RollerBob
Re: Foglights not working at all...

Thanks. That's what it's called. I'm automotive-challenged. Yes, I transferred the relay. Just wondering if something else could have gone bad. Another relay under the dash, which has wiring...
Forum: Tech & Performance Forum 05 Jul 2007, 12:26 pm
Replies: 4
Views: 2,900
Posted By RollerBob
Re: Foglights not working at all...

Not an import, so no fuse under the hood. And the switch was new, from Wyckoff Chrysler, so I don't know what else I should consider. The only part I know that needed to be transferred was the big...
Forum: Tech & Performance Forum 05 Jul 2007, 10:15 am
Replies: 4
Views: 2,900
Posted By RollerBob
Foglights not working at all...

Some background: These were purchased and installed in the spring of 2003. My PT was one of those half-a$$ed cruisers that had the wiring for the lamps behind the black shields but not completed...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 12:36 am.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors