PT Cruiser Forum  
Advertisements
       

Go Back   PT Cruiser Forum > 2.4L Turbo Forums > Turbo Performance

PT Cruiser Forum

Advertisements
Boost problem I think?

 
Like Tree1Likes

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old 31 Oct 2015, 04:46 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Aug 2014
Location: Thousand Oaks, CA
Posts: 7,600
Default Re: Boost problem I think?

Which solenoid was it?
__________________
If at First You Don't Succeed - Try, Try Again
  #12 (permalink)  
Old 31 Oct 2015, 08:26 pm
Obsessed Cruiser
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 27,758
Default Re: Boost problem I think?

Originally Posted by muzicmax:


It was the surge valve actuator Funny thing is that it controls a few things so really the car should have run like crap. I figure it maybe wasn't opening all the way and only affected the SVA?
Usually it would throw a code but it didn't for some reason.

L8tr
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2001 PT Auto Trans Problem and Engine Rev Problem johnwwjr Tech & Performance Forum 4 18 Apr 2015 10:00 am
Boost/vacuum gauge problem Melition Turbo Performance 3 26 Nov 2013 05:51 pm
is it a balljoint problem or a wheel bearing problem? phtech Tech & Performance Forum 2 05 Mar 2011 04:33 pm
found my boost problem neon95 General Turbo Discussions 13 11 Jul 2010 10:23 am
Part Throttle boost with boost controller forcedinduction Turbo Performance 2 18 Feb 2006 01:48 pm


All times are GMT -5. The time now is 04:13 pm.




Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO 3.6.0 PL2 © 2011, Crawlability, Inc.
vB.Sponsors